הארוחה שלכם יכולה להיות טעימה במיוחד, אך אם לא תשקיעו בקינוחים לא עשיתם בזה שום דבר. רוצים להכין קינוחים מתוקים וטעימים מהטבע? קבלו 5 קינוחים מעולים מפירות.

סושי פירות

אחד המאכלים הפופולריים והמפורסמים בעולם, הסושי, מגיע היישר מהתרבות היפנית וכולל בדרך כלל אורז, דגים וירקות. סושי פירות הוא תרגום מערבי של הסושי המקורי, הרעיון הוא לקחת את העידון והעיצוב היפני המסורתי, ולשלב חומרי גלם שונים כמו פירות טריים, שוקולד, ואגוזים. אצות מוחלפות בעלי סויה שהוכנו במיוחד, דגים מוחלפים בפירות טריים וניתן להוסיף תוספות לשדרוג המנה. התוצר הסופי המתקבל מזכיר את צורת הסושי המקורי, מרהיב להפליא וטעים מאוד. אין ספק שמגש של סושי פירות הוא קינוח מעולה שלא ישאיר את החברים שלכם אדישים.

סלט פירות

כמובן שאין בעיה להכין סלט פירות רגיל עם שניים-שלושה פירות, הוא טעים, בריא, מזין, והכי חשוב – הכי קל להכנה. יותר מזה, סלט פירות יכול להיות מצוין כארוחה לפני האימון. עם זאת, אנחנו רוצים שתכינו סלט פירות טעים ועשיר במיוחד כדי שהאורחים שלכם לא ישכחו את הקינוח הזה בחיים שלהם.

כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור את הפירות ולחתוך אותם בצורה יפה לגודל הרצוי. אנחנו באופן אישי מעדיפים סלטי פירות חתוכים כך שתקבלו את כל הפירות בכל ביס – אבל זה ממש לא חובה, בהחלט תהיה לכם הזדמנות לקצוץ את הפירות קצת יותר גס. הקפידו להצטייד במיץ תפוזים סחוט טרי, סוכר חום וקינמון, שירכיבו את הרוטב והמיצים להשקעות שלנו בסלט פירות.

 

 

סורבה

המילה "סורבה" מאיימת במקצת. אם גלידה נתפסת בעינינו כאוכל ילדות אולטימטיבי, משהו כיפי, קייצי ומשמח, אז הדימוי של הסורבה בוגר מדי, בוגר הרבה יותר ממה שמגיע לו. ממש כמו גלידה – גם הסורבה הוא קינוח מתוק, קפוא ומענג, אבל בניגוד אליו, הוא עשוי מפירות ולא מאיזה מרקחת שמנת.

סורבה טוב יכול להיות טוב בדיוק כמו גלידה טובה, ויותר מזה – אתם לא מאמינים כמה קל להכין אותו בבית. כל תהליך ההכנה אורך לא יותר מ-15 דקות, מה שאומר שתוך רבע שעה האורחים שלכם כבר יתענגו על הקינוח שהכנתם להם בעצמכם וזה כמובן מעולה.

שייק פירות

כשחושבים על זה, חם בחוץ, רק אתם, הפירות והבלנדר שלכם, ותוך 3 דקות אתם יכולים לקבל שייק נהדר בלי לצאת מהבית. שייק טוב יכול בקלות להחליף או אפילו להיות מזין יותר מארוחת הבוקר ואבקות שונות, או תוספי חלבון בשילוב פירות טעימים יוצרים לנו ארוחה שלמה בישיבה אחת.

דבר אחד שמשפיע על השייקים שלכם הוא הציוד שאתם עושים עליו את העבודה, הוא צריך להיות יציב ובאמת לדעת לשמור על הערך התזונתי של הפירות, הירקות והמוצרים השונים שאתם מכינים לשייקים שלכם. בסופו של דבר מדובר בקינוח טעים מאד, אך בהחלט חשוב לנו שהוא לא יאבד את הערכים התזונתיים שלו.

שיפודי פירות

נמאס לכם כבר מעל האש? הפעם תוכלו לגוון עם שיפודי פירות. בעזרת חותכן עוגיות חותכים את הפירות לצורות ומשחילים על שיפודים. מאד להשתמש בסכין חדה לעיצוב הפירות על מנת שיצאו מעוצבים ויפים. בקיץ מומלץ מאד ללכת על פירות כמו אבטיח, מלון, ענבים ועוד. בחורף מומלץ ללכת על בננות, תפוחים, אגסים. אפשר גם לחתוך תפוזים, אבל לאכול אותם בנפרד מפירות אחרים.

לסיכום,

אם בא לכם לגוון עם קינוחים טעימים, מתוקים ובריאים אנחנו ממליצים לכם להכין את קינוחי הפירות הקלילים שהצגנו במאמר זה, אנחנו בטוחים שהאורחים שלכם לא ישכחו אותם.